Uitvaartvideo laten maken

Van registratie tot videoclip

Uitvaartvideo laten maken

Een repportage of een video van een uitvaart kan een waardevolle manier zijn om een verlies te verwerken. Het is waardevol om deze mooie momenten op een later gewenst moment terug te kunnen kijken. Herinneringen spelen een rol bij de rouwverwerking.

Recente projecten Bosman Media
×

De waarde van een video

Een overlijden van een dierbare kan je overvallen. Een videoreportage biedt de mogelijkheid om herinneringen op een gewenst moment te verwerken. Daarnaast gaat ieder mens anders om met een overlijden. Ook kan het zijn dat niet iedereen momenten bewust meemaakt en dat je wordt geleefd tijdens een afscheid. Een video biedt een waardevolle manier om een verlies te verwerken op eenieder gewenst moment.

Waardevolste momenten

Een uitvaartvideo laten maken zorgt ervoor dat u waardevolle momenten alleen of met familie kunt verwerken.

Op maat gesneden

Wij maken opnames naar wens. We filmen alle momenten en gebeurtenissen die jullie als familie belangrijk en waardevol vinden.

Diverse video’s

Wij maken zowel registraties als repportages van een uitvaart. We leggen de uitvaartdient in zijn geheel vast en maken een reportage met de meest waardevolle momenten.

Oog voor detail

Oog voor detail

Bij een afscheid zijn de details belangrijk. Van tevoren nemen wij met jullie of de uitvaartbegeleider het afscheid goed door. Zo weten wij wat jullie belangrijk vinden en waar we op moeten letten. Zo missen wij geen enkel detail.

Professioneel & creatief

Als uitvaartvideograaf zorgen we ervoor dat we professioneel en onopvallend te werk gaan.. Zonder dat jullie worden afgeleid brengen wij de belangrijkste momenten op een gepaste manier in beeld. Met onze creativiteit en diverse filmtechnieken in ieder moment leggen wij de de waardevolste momenten vast.

Bekijk onze tarieven

Wie zijn wij

Waarom Bosman Media?

Een uitvaart is erg persoonlijk. Het is daarom belangrijk dat u een bedrijf kiest die bij u past. Bosman Media heeft in de loop der jaren diverse uitvaarten vastgelegd en omgezet tot een prachtige herinnering. Wij gaan volledig discreet te werk. De video zal nooit gebruikt worden voor promotionele doeleinden.

Onze klanten kozen voor ons, omdat wij:

  • persoonlijk & betrokken zijn.
  • waardevolle momenten op de juiste manier vastleggen.
  • discreet en helder te werk gaan.

Ik wil meer weten

Onze werkwijze

1. Kennismaking Neem contact met ons op en wij zullen een kennismakingsgesprek met u plannen waar wij uw wensen zullen gaan bespreken.
2. Planning Wij maken samen met u een plan voor uw video of project die voor ons samen haalbaar is.
3. Realisatie Wij zorgen ervoor dat dat plan wordt gerealiseerd. Zo werken wij samen de planning systematisch en gaan wij samen de doelstellingen bereiken.
4. Levering Wij zorgen ervoor dat u uw product(en) en doel(en) binnen de afgesproken tijd wordt gerealiseerd.
5. Evaluatie Samen met u blikken wij graag terug op het product/project die wij samen hebben gerealiseerd hebben.

Neem contact op

Vele tevreden klanten gingen u voor!

Lees onze klantervaringen

Klantervaringen

Zij gingen u voor!

HAN
Total Health
ESTG
Like Bamboo
Mirage