Trouwfilm laten maken

Van registratie tot videoclip

Trouwfilm laten maken

Uw trouwdag gaat snel voorbij. Het is waardevol om deze mooie momenten op een later gewenst moment terug te kunnen kijken.

Onze tarieven Bosman Media
×

Wij vangen de mooiste momenten

Een trouwfilm laten maken zorgt ervoor dat u uw trouwdag nooit meer vergeet. Wij leggen alle belangrijke momenten en emoties vast, zodat u keer op keer het ultieme gevoel kan herbeleven.

Op maat gesneden

Wij maken op maat gesneden trouwclips. We filmen alle momenten en gebeurtenissen die jullie als bruidspaar belangrijk en waardevol vinden.

Diverse video’s

Wij maken zowel registraties als trouwclips. We leggen de ceremonie in zijn geheel vast en maken een speelse montage met uw meest waardevolle momenten.

Makkelijk te delen

Onze trouwfilms zijn makkelijk digitaal te delen, zodat ook vrienden en verre het gevoel en de emotie van jullie trouwdag kunnen beleven.

Laat u inspireren!

Oog voor detail

Oog voor detail

U trouwt maar één keer. Een trouwfilm laten maken moet dan ook in één keer goed gaan. Daarom nemen we bij Bosman Media uw bruiloft van tevoren goed met u door. Zo weten we wat jullie belangrijk vinden, waar we op moeten letten en komen we niet voor verrassingen te staan. Zo missen we geen enkel detail.

Het verhaal van jullie bruiloft

U kunt bij Bosman Media natuurlijk een prachtige trouwfilm laten maken, maar we zijn meer dan alleen videograaf. We zijn storytellers met een cinematografische achtergrond. We maken dus niet zomaar een film; wij vertellen het verhaal van jullie bruiloft. Met ontroerende beelden die u raken. Iedere keer opnieuw.

Neem contact op

Professioneel en creatief

Professioneel & creatief

Jullie bruiloft is misschien wel jullie meest waardevolle dag. Als bruidsvideograaf zorgen we er daarom voor dat we professioneel en onopvallend te werk gaan. Zonder flits of klik. U merkt amper dat we er zijn en toch weten met onze creativiteit en diverse filmtechnieken in ieder moment de emotie en het gevoel feilloos vast te leggen. Bekijk ons portfolio en laat u inspireren.

Waarom een trouwfilm laten maken bij Bosman Media?

Veel bruidsparen kozen ervoor een trouwfilm te laten maken door Bosman Media. En niet zonder reden:

  • persoonlijk & betrokken
  • cinematografisch verfilmd
  • makkelijk te delen trouwclips

Neem contact op

Onze werkwijze

1. Kennismaking Neem contact met ons op en wij zullen een kennismakingsgesprek met u plannen waar wij uw wensen zullen gaan bespreken.
2. Planning Wij maken samen met u een plan voor uw video of project die voor ons samen haalbaar is.
3. Realisatie Wij zorgen ervoor dat dat plan wordt gerealiseerd. Zo werken wij samen de planning systematisch en gaan wij samen de doelstellingen bereiken.
4. Levering Wij zorgen ervoor dat u uw product(en) en doel(en) binnen de afgesproken tijd wordt gerealiseerd.
5. Evaluatie Samen met u blikken wij graag terug op het product/project die wij samen hebben gerealiseerd hebben.

Neem contact op

Vele tevreden klanten gingen u voor!

Lees onze klantervaringen

Klantervaringen

Zij gingen u voor!

HAN
Total Health
ESTG
Like Bamboo
Mirage