Partner worden?

Partners van Bosman Media zijn een verlenging van ons bedrijf. Bosman Media werkt samen met andere bedrijven, die de diensten van Bosman Media als bijproducten nodig hebben voor haar klanten.

×

“Wanneer wij een klant hebben met een visueel product of een visuele dienstverlening, dan is een video een echte aanwinst voor zowel de website als de organische vindbaarheid. Daar komt Bosman Media perfect om de hoek kijken.”

Daniel Kuipers – Eigenaar Online Marketing Agency

Uitvaartbegeleiding Sterrenregen

“Bosman Media heeft voor mij zowel videoreportages als livestreams verzorgd. Ik, als uitvaartbegeleider, heb vertrouwen in Bosman Media en zal hem zeker adviseren bij collega’s. Patrick en collega’s dank jullie wel voor jullie enorme inzet en het meedenken.”

Sebyl Wolters-Verberkt – Uitvaartbegeleider

Ook een bedrijfsfilm laten maken?

Waarom een samenwerking met Bosman Media?

Voor dienstverlenende bedrijven kan het interessant zijn om fotografie en videografie uit te besteden. Hierbij kun je denken aan uitvaartbegeleiders en social media specialisen die wij ondersteunen. Waarom dit voor u een toegevoegde waarde kan zijn:

  • persoonlijk & betrokken
  • Mogelijkheden om te sparren om tot nieuwe inzichten en mogelijkheden te komen
  • U kunt zich blijven richten op de primaire activiteiten, terwijl Bosman Media de content, video’s en/ of foto’s realiseren
  • U blijft de eerste contactpersoon met uw klant, waarmee u de touwtjes in handen houdt.

Social Media specialisten

Voor een social media expert kan het interessant zijn om fotografie en videografie uit te besteden. U houdt de focus op uw expertise, terwijl wij de content realiseren voor uw project voor uw klant.

Oog voor detail

Uitvaartbegeleiders

Als uitvaartvideograaf zorgen we ervoor dat we professioneel en onopvallend te werk gaan. Het aanbieden van een waardevolle video geeft de uitvaartbegeleider een extra mogelijkheid voor de familie om een verlies te verwerken. Bosman Media verzorgt registraties, reportages en livestreams.

Voor beide partijen een meerwaarde

Wij gaan ervan uit dat een samenwerking voor beide partijen een meerwaarde is. Samen kijken wij naar welke vorm van samenwerken een uitkomst kan bieden. Betrokkenheid en transparantie vinden wij hierin belangrijk. Wij maken de mogelijkheden graag bespreekbaar.

Onze werkwijze

1. Kennismaking Neem contact met ons op en wij zullen een kennismakingsgesprek met u plannen waar wij uw wensen zullen gaan bespreken.
2. Planning Wij maken samen met u een plan voor uw video of project die voor ons samen haalbaar is.
3. Realisatie Wij zorgen ervoor dat dat plan wordt gerealiseerd. Zo werken wij samen de planning systematisch en gaan wij samen de doelstellingen bereiken.
4. Levering Wij zorgen ervoor dat u uw product(en) en doel(en) binnen de afgesproken tijd wordt gerealiseerd.
5. Evaluatie Samen met u blikken wij graag terug op het product/project die wij samen hebben gerealiseerd hebben.

Neem contact op

Vele tevreden klanten gingen u voor!

Lees onze klantervaringen

Klantervaringen

Zij gingen u voor!

HAN
Total Health
ESTG
Like Bamboo
Mirage