Klantervaringen

×


“Wij hebben fijn samengewerkt met Bosman Media. Het opnemen van opleidingsvideo’s in de complementaire gezondheidszorg is niet makkelijk om het gevoel hiervan goed over te brengen, maar Bosman Media kreeg dit voor elkaar! Bedankt daarvoor.”

Madeleine – Total health


“Patrick heeft voor Acteerlessen Nijmegen een sterk promotiefilmpje gemaakt, een korte en een langere versie. Het is prettig met hem samenwerken, hij is stipt, inventief en handig. Een fijne communicator en reageert snel op emails. Hij luistert goed naar wat je wil, voert dit met precisie uit en komt daarnaast zelf met creatieve ideeën/oplossingen. Acteerlessen Nijmegen beschikt nu over een visueel visite kaartje, waarbij de uitstraling van wie wij zijn en wat wij doen perfect naar voren komt. Dankjewel Bosman Media!!”

Nina Jilesen – Acteerlessen Nijmegen


“The work with Bosman Media is really professional but at the same time really authentic. They saw my personal strengths and used them to create content that shows an authentic image of the brand. I’m really glad for the cooperation and I’m looking forward to future films and media. Thanks!”

Philipp Hülsdonk – Gornation


“Met Patrick is het plezierig werken. Hij kan goed luisteren, is creatief en is er niet op voorhand op uit om zijn eigen ideeën te verwezenlijken. Door mee te denken en te voelen, kom ik met hem steeds tot een verrassend resultaat.”

Pieter Nabbe – Juneville


“Bosman Media heeft voor mij meerdere video’s gemaakt. De waarde die het voor mijn bedrijf toevoegt is dat ik klanten in beeld kan laten zien wat ik doe en wie ik ben. Door jou eigen passie/bedrijf in de video te laten zien gecombineerd met de passie van Bosman Media (filmen & monteren) wordt er unieke content gecreëerd. Daarnaast is de samenwerking erg prettig en heeft (Patrick) Bosman media veel originele ideeën om de video te maken die bij jou past!”

Reinout Wiggers – Rijk bewegen

Onze werkwijze

1. Kennismaking Neem contact met ons op en wij zullen een kennismakingsgesprek met u plannen waar wij uw wensen zullen gaan bespreken.
2. Planning Wij maken samen met u een plan voor uw video of project die voor ons samen haalbaar is.
3. Realisatie Wij zorgen ervoor dat dat plan wordt gerealiseerd. Zo werken wij samen de planning systematisch en gaan wij samen de doelstellingen bereiken.
4. Levering Wij zorgen ervoor dat u uw product(en) en doel(en) binnen de afgesproken tijd wordt gerealiseerd.
5. Evaluatie Samen met u blikken wij graag terug op het product/project die wij samen hebben gerealiseerd hebben.

Neem contact op

Vele tevreden klanten gingen u voor!

Lees onze klantervaringen

Klantervaringen

Zij gingen u voor!

HAN
Total Health
ESTG
Like Bamboo
Mirage