×
Patrick Bosman

Bosman Media

Bosman Media is gespecialiseerd in het vertalen van uw wensen/verhaal in een video. Hierbij kan naast bedrijfsvideo’s ook worden gedacht aan promotievideo’s of eventsvideo’s. Niets is voor Bosman Media onmogelijk.

Daarnaast is social media deze tijd ook essentieel. Bosman Media denkt daarom graag met u mee over het inzetten van de video. Hierbij wordt gekeken naar:

  • Optimalisatie van de marketing
  • Groter bereik
  • Doeltreffende doelgroep bereiken

Voor vragen verwijzen we u graag door naar het contactformulier.

Neem contact op.

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Bosman Media is in 2016 opgericht door Patrick Bosman. Vanuit een passie voor het produceren van video’s is uiteindelijk een onderneming ontstaan. Sindsdien realiseert Bosman Media voor zowel zakelijk als privé unieke video’s.

Voorstellen

Mijn naam is Patrick Bosman, en oprichter van Bosman Media. In 2010 begon mijn passie voor het produceren van video’s, dit waren video’s van vakanties of andere bijzondere privégelegenheden. In 2012 begon ik samen met mijn vrienden met het maken van shortfilms. Het grootste succes dat we hiermee boekten was de productie van de videoclip Sweet Zoë van Juneville uit Nijmegen. Vervolgens ben ik in 2016 Bosman Media gestart en heeft Bosman Media verschillende projecten mogen realiseren.

Onze werkwijze

1. Kennismaking Neem contact met ons op en wij zullen een kennismakingsgesprek met u plannen waar wij uw wensen zullen gaan bespreken.
2. Planning Wij maken samen met u een plan voor uw video of project die voor ons samen haalbaar is.
3. Realisatie Wij zorgen ervoor dat dat plan wordt gerealiseerd. Zo werken wij samen de planning systematisch en gaan wij samen de doelstellingen bereiken.
4. Levering Wij zorgen ervoor dat u uw product(en) en doel(en) binnen de afgesproken tijd wordt gerealiseerd.
5. Evaluatie Samen met u blikken wij graag terug op het product/project die wij samen hebben gerealiseerd hebben.

Neem contact op

Vele tevreden klanten gingen u voor!

Lees onze klantervaringen

Klantervaringen

Zij gingen u voor!

HAN
Total Health
ESTG
Like Bamboo
Mirage