Wat hebben wij te bieden?

×
Ga terug naar het overzicht

Wat biedt Bosman Media?

Bosman Media is de videospecialist voor Arnhem en omstreken. Vanuit onze centrale ligging verzorgen wij onder andere videoproducties voor bedrijven, bruiloften en uitvaarten. Deze video’s zijn op maat voor onze klanten gemaakt. Iedere klant heeft zijn eigen wensen om een video te laten maken.

Het ontstaan

Bij het ontstaan van Bosman Media lag de focus op het realiseren van bedrijfsfilms. Wij hebben onder andere voor scholen, overheidsinstanties, ICT, en in de financiële sector projecten mogen maken. Later zijn wij ons gaan richten op bruiloften en in 2020 zijn wij ons pas gaan richten op uitvaarten. Bij deze laatste twee zoeken mij de combinatie van beeld, geluid en emotie. Voor ons is dat een mooie uitdaging om waardevolle momenten in beeld te vangen.

Bedrijfsvideo

Een op maat gemaakte bedrijfsfilm is een ontzettend goede manier om te laten zien wie je bent en wat je doet. Logisch, want mensen zien je en ze horen je. Een bedrijfsfilm geeft veel meer weer dan een een stuk tekst. Daarnaast blijft beeld langer bij mensen in hun gedachten en geeft het een persoonlijke indruk. Iedere klant heeft andere doeleinde met het gebruikt van video’s. Onze klanten hebben onder andere baat gehad bij:

  • Een promotievideo laten maken
  • Een event laten vastleggen
  • Testimonials kunnen laten zien
  • Een aftermovie laten maken

Trouwvideo

Jouw trouwdag laten filmen is een mooie en waardevolle manier om deze bijzondere dag te kunnen herbeleven. Als het goed is trouw je maar één keer en wat is er nou mooier dan later terug te kunnen kijken op jullie trouwdag. Waarschijnlijk ging deze dag razendsnel voorbij. Eén trouwfilm biedt de mogelijkheid om de mooie momenten terug te halen.

Het combineren van beeld, geluid en emotie vinden wij een van de leukere dingen om te mogen doen. Een trouwdag zit altijd bomvol mooie momenten die wij graag willen vastleggen. Achteraf is het altijd mooi om de geschoten beelden tot één geheel te brengen met muziek en alle mooie momenten die er zijn geweest. Wij vinden het dan ook altijd mooi om de reactie van de bruidsparen te zien wanneer zij de deze video voor het eerst zien!

Uitvaartvideo

Rouwen doet iedereen op zijn eigen manier. Het kan erg waardevol zijn om waardevolle momenten van een afscheid vast te laten leggen. Door een video te laten maken is er de mogelijkheid om op een gewenst moment een verlies te verwerken. Wij merken dat waardevolle momenten langs nabestaanden heen gaan en niet bij blijven. Voor de families waar deze video’s voor hebben mogen realiseren ontvangen wij bij regelmaat dat een video van deze dag een waardevol aandenken is, vooral op het moment wanneer er behoefte is aan een stukje rouwverwerking.

Advies

Wij krijgen ook vragen van klanten en partners om hen te ondersteunen door middel van advies. Dit doen wij uiteraard ook. Wij vinden het dan ook leuk om onze klanten en partners op weg te helpen. Hiermee geven wij advies op maat, hoe zij gewenste resultaten kunnen behalen. Hiermee kun je denken aan het zelf verzorgen van frequent terugkerende personeelsfoto’s of het opzetten van een livestream op je eigen locatie. Wij voeren dit uit op projectbasis. Wij zoeken uit wat de beste oplossing is voor u. Dit geeft een basis om zelf de regie te houden en de flexibiliteit om samen te sparren over de mogelijkheden. Wanneer je zelf de touwtjes in handen wil houden, zelf content wil creeëren, kunnen wij naast onze adviezen ook financieringsmogelijkheden aanbieden. Met deze mogelijkheden kunnen projecten op maat gerealiseerd worden.

Ga terug naar het overzicht

Onze werkwijze

1. Kennismaking Neem contact met ons op en wij zullen een kennismakingsgesprek met u plannen waar wij uw wensen zullen gaan bespreken.
2. Planning Wij maken samen met u een plan voor uw video of project die voor ons samen haalbaar is.
3. Realisatie Wij zorgen ervoor dat dat plan wordt gerealiseerd. Zo werken wij samen de planning systematisch en gaan wij samen de doelstellingen bereiken.
4. Levering Wij zorgen ervoor dat u uw product(en) en doel(en) binnen de afgesproken tijd wordt gerealiseerd.
5. Evaluatie Samen met u blikken wij graag terug op het product/project die wij samen hebben gerealiseerd hebben.

Neem contact op

Vele tevreden klanten gingen u voor!

Lees onze klantervaringen

Klantervaringen

Zij gingen u voor!

HAN
Total Health
ESTG
Like Bamboo
Mirage