Bedrijfsfilm laten maken

Een effectieve

Bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsfilm laten maken helpt ondernemers hun verhaal te vertellen. Het is een laagdrempelig en creatief communicatiemiddel waarmee u snel laat zien wie u bent en wat u doet.

Onze tarieven Bosman Media
×

Waarom een bedrijfsfilm laten maken?

Vanuit een slimme contentstrategie verhoogt u de zichtbaarheid van uw bedrijf, terwijl u ook nog inspeelt op het gevoel en de emotie van uw doelgroep en het klantcontact bevordert. Effectievere marketing bestaat er haast niet.

Promotiemateriaal

We schieten onder andere videopitches en testimonials waarmee u potentiële klanten effectief kennis laat maken met uw USP’s.

Instructie- & productfilms

Een handleiding is handig, maar een instructie- of productfilm laat pas echt goed zien hoe uw product of dienst werkt – en wat het resultaat is.

Eventvideo’s & aftermovies

Verzorgt u een receptie? Of geeft u een presentatie? Met een eventvideo of aftermovie hebben uw bezoekers of toehoorders een blijvende herinnering.

Werkwijze

Werkwijze

Een bedrijfsfilm laten maken begint bij ons altijd met een kennismaking waarin we uw wensen en ideeën bespreken. We stellen direct een heldere planning op, realiseren de video volgens die planning en leveren vervolgens uiterlijk op de afgesproken datum de uiteindelijke versie op. Uiteraard is er gedurende dit traject voldoende ruimte voor feedback en opmerkingen. Kortom, bij Bosman Media weet u altijd waar u aan toe bent.

Inclusief stukje marketing

We zijn persoonlijk betrokken bij uw project. Uw verhaal, onze beelden. We zorgen voor een resultaat waar u als bedrijf en wij als videograaf trots op kunnen zijn. Daarom gaan we ook graag een stapje verder. We bedenken hoe we de video het best in kunnen zetten als onderdeel van uw marketingstrategie. Hoe we hem het best tot zijn recht kunnen laten komen op social media of andere kanalen. Zo halen we het onderste uit de kan.

Neem contact op

Ook een bedrijfsfilm laten maken?

Ook een bedrijfsfilm laten maken?

Wilt u ook een bedrijfsfilm laten maken door Bosman Media? Laat u gerust inspireren door onze recente projecten of bekijk ons portfolio en laat u verrassen door de mogelijkheden. Van eenvoudige videoboodschappen en vacatures tot aan de complete content voor al uw (online) uitingen, we helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Waarom een bedrijfsfilm laten maken bij Bosman Media?

Veel bedrijven kozen ervoor een bedrijfsfilm te laten maken door Bosman Media. En niet zonder reden:

  • krachtige communicatie
  • slimme storytelling
  • altijd vanuit strategisch oogpunt
  • in uw eigen huisstijl
  • persoonlijk & betrokken

Neem contact op

Onze werkwijze

1. Kennismaking Neem contact met ons op en wij zullen een kennismakingsgesprek met u plannen waar wij uw wensen zullen gaan bespreken.
2. Planning Wij maken samen met u een plan voor uw video of project die voor ons samen haalbaar is.
3. Realisatie Wij zorgen ervoor dat dat plan wordt gerealiseerd. Zo werken wij samen de planning systematisch en gaan wij samen de doelstellingen bereiken.
4. Levering Wij zorgen ervoor dat u uw product(en) en doel(en) binnen de afgesproken tijd wordt gerealiseerd.
5. Evaluatie Samen met u blikken wij graag terug op het product/project die wij samen hebben gerealiseerd hebben.

Neem contact op

Vele tevreden klanten gingen u voor!

Lees onze klantervaringen

Klantervaringen

Zij gingen u voor!

HAN
Total Health
ESTG
Like Bamboo
Mirage